Buka ménu utama

Umejero nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Busungbiu, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81154.

Désa  Umejero
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBusungbiu

Tumbu LuarÉdit

Citakan:Busungbiu, Buleleng