Buka ménu utama

Unte Mungkur IV, Kolang, Tapanuli Tengah

Unte Mungkur IV nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kolang, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Unte Mungkur IV
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanKolang

Citakan:Kolang, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg