Unte Mungkur IV, Kolang, Tapanuli Tengah

Unte Mungkur IV nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Kolang, Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Unte Mungkur IV
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
KacamatanKolang

Citakan:Kolang, Tapanuli Tengah


Gnome-home.svg