Buka ménu utama

Utamong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoong, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Utamong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLhoong

Citakan:Lhoong, Aceh Besar


Gnome-home.svg