Utan Kayu Selatan, Matraman, Jakarta Timur

Utan Kayu Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Utan Kayu Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanMatraman



Gnome-home.svg