Buka ménu utama

Utan Kayu Selatan, Matraman, Jakarta Timur

Utan Kayu Selatan nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Matraman, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.

Kalurahan  Utan Kayu Selatan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Timur
KacamatanMatraman



Gnome-home.svg