Buka ménu utama

Uteun Dama nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peureulak, Kabupatén Aceh Timur, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Uteun Dama
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Timur
KacamatanPeureulak

Citakan:Peureulak, Aceh Timur


Gnome-home.svg