Buka ménu utama


Vaksinasi nyaéta prosés ngasupkeun vaksin kana jero awak hiji jalma pikeun ngawangun katahanan dina nyanghareupan panyakit. Kecap vaksinasi asana tina basa Latén vacca nu hartina sapi - diistilahkeun kitu alatan vaksin munggaran asalna tina virus nu nginféksi sapi (cacar sapi). Vaksinasi sering ogé disebut imunisasi.

Tempo OgéÉdit