Buka ménu utama

Wakil Jalil nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Bintang, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Wakil Jalil
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanBintang

Citakan:Bintang, Aceh Tengah


Gnome-home.svg