Buka ménu utama

Walédasem, Waléd, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Walédasem nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Waléd, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Walédasem
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWaléd




Gnome-home.svg