Buka ménu utama

Walangsari, Kalapa Nunggal, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Walangsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kalapa Nunggal, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Walangsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanKalapa Nunggal




Gnome-home.svg