Buka ménu utama
Walungan Cisokan

Walungan Cisokan nyaéta walungan di kabupatén Cianjur anu perenahna di wewengkon Cipeuyeum. Dina mangsa Hindia-Walanda kungsi dijieun hiji jambatan anu ruruntukna kiwari aya kénéh pikeun kalancaran transportasi jeung ékonomi Priangan.

Walungan Cisokan kungsi disebutkeun dina naskah Sunda kuna Bujangga Manik[1].

jambatan Cisokan mangsa Hindia-Walanda

ReferensiÉdit

  1. J. Noorduyn & A. Teeuw. 2009. Tiga Pesona Sunda Kuna. ISBN 9789794193563. Jakarta:PT Dunia Pustaka Jaya
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan