Buka ménu utama

Walur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Krui Kidul, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Walur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanKrui Kidul

Citakan:Krui Kidul, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg