Buka ménu utama

Walur, Pesisir Kalér, Pesisir Kulon

Walur nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Pesisir Kalér, Kabupatén Pesisir Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Walur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténPesisir Kulon
KacamatanPesisir Kalér

Citakan:Pesisir Kalér, Pesisir Kulon


Gnome-home.svg