Buka ménu utama

Waluran, Waluran, Sukabumi

désa di Sukabumi, Jawa Barat

Waluran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Waluran, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Waluran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanWaluran




Gnome-home.svg