Buka ménu utama

Wanajaya, Cibitung, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Wanajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibitung, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCibitung



Gnome-home.svg