Buka ménu utama

Wanajaya, Wanaraja, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Wanajaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wanaraja, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanajaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanWanaraja

Tumbu LuarÉdit