Buka ménu utama

Wanakaya, Haurgeulis, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Wanakaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Haurgeulis, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanakaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanHaurgeulis




Gnome-home.svg