Buka ménu utama

Wanaraja, Wanaraja, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Wanaraja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Wanaraja, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanaraja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanWanaraja

Tumbu LuarÉdit