Buka ménu utama

Wanasalam, Ligung, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Wanasalam nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasalam
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLigung
Pamaréntahan
 • Nami KuwuAbdul Soim (Abah Soim)




Gnome-home.svg