Buka ménu utama

Wanasuka, Pangaléngan, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Wanasuka nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Pangaléngan, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanasuka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanPangaléngan




Gnome-home.svg