Buka ménu utama

Wanayasa, Beber, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Wanayasa nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Beber, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanayasa
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanBeber




Gnome-home.svg