Buka ménu utama

Wandasari, Bojonggambir, Tasikmalaya

désa di Tasikmalaya, Jawa Barat

Wandasari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojonggambir, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wandasari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanBojonggambir



Gnome-home.svg