Buka ménu utama

Wangisagara, Majalaya, Bandung

désa di Bandung, Jawa Barat

Wangisagara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Majalaya, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangisagara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanMajalaya




Gnome-home.svg