Buka ménu utama

Wangkelang, Lemahabang, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Wangkelang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Lemahabang, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangkelang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanLemahabang

Tumbu LuarÉdit