Buka ménu utama

Wango nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lolofitu Moi, Kabupatén Nias Kulon, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Désa  Wango
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kulon
KacamatanLolofitu Moi

Citakan:Lolofitu Moi, Nias Kulon


Gnome-home.svg