Buka ménu utama

Wanguk, Anjatan, Indramayu

désa di Indramayu, Jawa Barat

Wanguk nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Anjatan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wanguk
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanAnjatan




Gnome-home.svg