Buka ménu utama

Wangunharja, Cikarang Utara, Bekasi

désa di Bekasi, Jawa Barat

Wangunharja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikarang Utara, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wangunharja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCikarang Utara



Gnome-home.svg