Buka ménu utama

Waq Toweren, Laut Tawar, Aceh Tengah

Waq Toweren nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Laut Tawar, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Désa  Waq Toweren
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanLaut Tawar

Citakan:Laut Tawar, Aceh Tengah


Gnome-home.svg