Buka ménu utama

Wargabinangun, Kaliwedi, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Wargabinangun nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kaliwedi, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wargabinangun
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanKaliwedi




Gnome-home.svg