Buka ménu utama

Wargasaluyu, Gununghalu, Bandung

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Wargasaluyu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gununghalu, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wargasaluyu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung
KacamatanGununghalu




Gnome-home.svg