Buka ménu utama

Waringinkurung, Cimanggu, Pandéglang

Waringin Kurung nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Cimanggu, Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.

Désa  Waringin Kurung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténPandéglang
KacamatanCimanggu



Gnome-home.svg