Buka ménu utama

Warujaya, Parung, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Warujaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parung, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Warujaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanParung




Gnome-home.svg