Buka ménu utama

Warung Kiara, Sukabumi

kacamatan di kabupatèn Sukabumi, Indonèsia
(dialihkeun ti Warungkiara, Sukabumi)

Warung Kiara nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Warung Kiara

Peta lokasi Kacamatan Warung Kiara
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit