Buka ménu utama

Wates Jaya, Cijeruk, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Wates Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijeruk, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wates Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCijeruk




Gnome-home.svg