Wates Jaya, Cijeruk, Bogor

désa di Bogor, Jawa Barat

Wates Jaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijeruk, Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Wates Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBogor
KacamatanCijeruk




Gnome-home.svg