Buka ménu utama

Watubelah, Weru, Cirebon

désa di Cirebon, Jawa Barat

Watubelah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Watubelah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCirebon
KacamatanWeru




Gnome-home.svg