Buka ménu utama

Wawacan Agus Gembang (éjahan heubeul: Wawatjan Agoes Gembang) nyaéta karya sastra Sunda nu ditulis dina wangun wawacan ku Mas Atmadisastra & Ardiwinata K. Ieu wawacan munggaran medal taun 1923 dina wangun buku citak ku penerbit Weltevreden di Weltevreden.

Wawacan Agus Gembang  
PanulisMas Atmadisastra & Ardiwinata K
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunWeltevreden
Kaping dimedalkeun1923


Nulis.jpg