Buka ménu utama

Wawacan Ali Muchtar (éjahan heubeul: Wawatjan Ali Moechtar) nyaéta karya sastra Sunda nu ditulis dina wangun wawacan ku R.H. Moehamad Moesa. Ieu wawacan munggaran medal taun 1864 dina wangun buku citak ku penerbit Landsdrukerij di Batavia.

Wawacan Ali Muchtar  
PanulisR.H. Moehamad Moesa
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunLandsdrukerij
Kaping dimedalkeun1864


Nulis.jpg