Buka ménu utama

Wawacan Bagawan Dawala (éjahan heubeul: Wawatjan Bagawan Dawala) nyaéta karya sastra Sunda nu ditulis dina wangun wawacan ku Roemantaredja & Darmawikarta. Ieu wawacan munggaran medal taun 1923 dina wangun buku citak ku penerbit di Buitenzorg.

Wawacan Bagawan Dawala  
PanulisRoemantaredja & Darmawikarta
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1923


Nulis.jpg