Wikipedia:Kotrétan

(dialihkeun ti Wikipédia:Kotrétan)
Struktur nu aya dina Neuron
Dokuméntasi[tempo] [édit] [jujutan] [beresihan]

Citakan dwiaksara ieu pikeun artikel anu enggeus aya nu ditulis ngagunakeun aksara Latin jeung Sunda, citakan ieu kudu ditulis dina kaca anu maké tulisan latin.

Cara maké
  • {{dwiaksara}}: bisa nyambungkeun jeung kaca nu maké aksara Sunda, alamatna "/su". conto kaca "ciamis", bakal nyambung jeung kaca nu maké aksara sunda "ciamis/su"
  • {{dwiaksara| ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪ }}: atawa
    • {{dwiaksara| 1=ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪ }}: atawa
    • {{dwiaksara| su=ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪ }}: bisa nyambungkeun jeung kaca aksara Sunda, alamatna "ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪". Conto kaca "ciamis", bakal nyambung jeung kaca aksara sunda "ᮎᮤᮃᮙᮤᮞ᮪"