Wikipedia basa Sunda

Logo Wikipedia
basa Sunda
Mimiti 15 Maret 2004
Jumlah artikel 61.738
Jumlah kaca 98.362
Jumlah berkas 537
Pamaké kadaptar 31.953
Kuncén 6

su.wikipedia.org

Wikipedia basa Sunda nyaéta énsiklopédi online dina basa Sunda ti Wikipedia. Kawas Wikipedia dina basa lianna di dunya, Wikipedia basa Sunda aya dina aturan-aturan dasar Wikipedia saperti dina panulisan artikel kawijakan pamaké.