Buka ménu utama

Wikipedia β

Pitulung:Kumpulan kode paréntah

(dialihkeun ti Wikipedia:Kursus kilat)
Pedaran Ngetikna Katémbongna
dilarapkeun di mana waé
Téks déngdék ''déngdék'' déngdék
Téks kandel '''kandel''' kandel
Kandel jeung déngdék '''''kandel & déngdék''''' kandel & déngdék
Tumbu internal

(dina Wikipédia)

[[ngaran kaca]]

[[ngaran kaca|téks nu némbongan]]

ngaran kaca

téks nu némbongan

Tumbu kaluar

(ka ramatloka séjén)

[http://www.conto.co.id]

[http://www.conto.co.id téks nu némbongan]
http://www.conto.co.id

[1]

téks nu némbongan
http://www.conto.co.id

Tanpa markup wiki ''markup''

<nowiki>tanpa ''markup''</nowiki>

markup

tanpa ''markup''

dilarapkeun ukur dina awal baris
Lulugu

nu ukuranana béda

==hambalan 1==
===hambalan 2===
====hambalan 3====
=====hambalan 4=====

Hambalan 1

Hambalan 2

Hambalan 3

Hambalan 4
Béréndélan pélor
  • hiji
  • dua
    • dua titik hiji
  • tilu
  • hiji
  • dua
    • dua titik hiji
  • tilu
Béréndélan nomer
  1. hiji
  2. dua
    1. dua titik hiji
  3. tilu
  1. hiji
  2. dua
    1. dua titik hiji
  3. tilu
Béréndélan definisi
Definisi
item 1
item 2
Definisi
item 1
item 2
Téks tanpa format

  spasi dina
  awal unggal baris
  ngahasilkeun téks
  monospasi tanpa format

spasi dina 
awal unggal baris 
ngahasilkeun téks
monospasi tanpa format
Keur citakan, kategori, jeung gambar
Perhatosan: Katembongna bisa beda-beda
Pedaran Ngetikna harti
citakan {{info}} nuliskeun citakan ‘info’
Kategori [[Kategori:Conto]]
[[Kategori:Conto|Indonésia]]
.
Nambahkeun Artikel ka kategori ‘Conto’
Nambahkeun Artikel ka kategori ‘Conto’ (indexs na Indonésia)
Gambar [[Gambar:conto.jpg|text]]
[[Gambar:conto.jpg|frame|text]]
[[Gambar:conto.jpg|thumb|text]]
gambar maké text
Gambar di katuhu maké text
thumbnail
Mindahkeun #REDIRECT[[Ngaran Artikel]] Mindahkeun Artikel ka ‘Ngaran Artikel’
Nawis ~~~
~~~~
ngaran wungkul
ngaran jeung titimangsa
Lengkepna | Pitulung leuwih lengkep

Baca ogé