Wikipedia:Ulah kabeungbeuratan ku aturan

Mun aturan nu aya jadi matak kasieun pikeun Anjeun, jeung nyusahkeun Anjeun dina ilubiungna di Wiki, Antepkeun wé sakabéh aturan, tong dipaliré tur gawéan naon anu kudu ku Anjeun dipilampah.

Ngan, omat kudu inget yén tujuan Wikipédia nyaéta pikeun nyieun hiji énsiklopédia. Paké akal nu bener, ulah jijieunan.

RujukanÉdit

Citakan:Kebijakan dan pedoman Wikipedia