Woodrow Tracy "Woody" Harrelson (gumelar di Midland, Texas, Amerika Serikat, 23 Juli 1961; umur 59 taun) mangrupikeun aktor nasional ti Amérika Serikat anu meunang nominasi Academy Award. Anjeunna parantos damel di industri pilem ti saprak 1986.

Woody Harrelson
Harrelson, 2016
GumelarWoodrow Tracy Harrelson
23 Juli 1961 (1961-07-23) (yuswa 59)
Midland, Texas, A.S.
PadumukanMaui, Hawaii, A.S.
AtikanLebanon High School
Alma materUniversitas Hanover (B.A.)
Pagawéan
  • Aktor
Taun aktip1978–ayeuna
PasanganNancy Simon
(m. 1985; div. 1986)
Laura Louie
(m. 2008)
Anak3
KulawargaCharles Harrelson (bapa)
Brett Harrelson (sodara)

Tumbu luarÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan