Buka ménu utama

Yosomulyo nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Metro Pusat, Kota Metro, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Yosomulyo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMetro
KacamatanMetro Pusat

Citakan:Metro Pusat, Metro


Gnome-home.svg