Buka ménu utama

Yosorejo nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Metro Wétan, Kota Metro, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Kalurahan  Yosorejo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMetro
KacamatanMetro Wétan

Citakan:Metro Wétan, Metro


Gnome-home.svg