Buka ménu utama

Yukiko Kada (嘉田由紀子 Kada Yukiko?) (babar 18 Méi 1950) nyaéta gubernur Shiga Prefecture.[rujukan?] Anjeunna gubernur istri munggaran di Shiga tur gubernur istri kalima dina sajarah Jepang.[rujukan?] Munggaran kapilih taun 2006 ngéléhkeun gubernur nu ngajabat Yoshitsugu Kunimatsu.[rujukan?] Saméméh kapilih, anjeunna profesor sosiologi lingkungan di Kyoto Seika University jeung anggota SDP atawa Partey Sosial Demokrat.[rujukan?]

Yukiko Kada (嘉田由紀子?)
Governor of Shiga
Incumbent
Awal jabatan
2006
Saméméhna Yoshitsugu Kunimatsu
Katerangan lian
Gumelar 18 Méi 1950 (1950-05-18) (yuswa 69)
Jepang Honjō, Saitama

Tumbu kaluarÉdit