Buka ménu utama


Ibing jajangkungan ti Karawang

Jajangkungan atawa égrang nyaéta kaulinan leumpang maké awi dua anu aya panincakan.

Nu leumpang maké jajangkungan katut nu ngajaga panto di New York City.
Tukang pos

Jajangkungan di IndonésiaÉdit

Jajangkungan di Indonésia biasa dipintonkeun atawa dipasanggirikeun nalika pangéling Proklamasi Kamerdékaan Indonésia, 17 Agustus. Vérsi séjénna diulinkeun ogé alika sunatan.

CatetanÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan