Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 970-an 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an
Taun: 1000 1001 1002 - 1003 - 1004 1005 1006

Taun ka-1003 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit