Buka ménu utama

Kalénder nyaéta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2019

Citakan:JanuaryCalendar2019Source Citakan:FebruaryCalendar2019Source Citakan:MarchCalendar2019Source
Citakan:AprilCalendar2019Source Citakan:MayCalendar2019Source Citakan:JuneCalendar2019Source
Citakan:JulyCalendar2019Source Citakan:AugustCalendar2019Source Citakan:SeptemberCalendar2019Source
Citakan:OctoberCalendar2019Source Citakan:NovemberCalendar2019Source Citakan:DecemberCalendar2019Source


Nuvola apps clock.png