Buka ménu utama

Wikipedia β

Kalénder nyaéta sistim nu méré ngaran dina période waktu (siga poé, hiji contona). Ngaran ieu disebut tanggal kalénder. Tanggal ieu bisa dumasar kana robahna posisi saperti Panonpoé jeung Bulan. Kalénder Jepang

Kalénder 2018

Citakan:JanuaryCalendar2018Source Citakan:FebruaryCalendar2018Source Citakan:MarchCalendar2018Source
Citakan:AprilCalendar2018Source Citakan:MayCalendar2018Source Citakan:JuneCalendar2018Source
Citakan:JulyCalendar2018Source Citakan:AugustCalendar2018Source Citakan:SeptemberCalendar2018Source
Citakan:OctoberCalendar2018Source Citakan:NovemberCalendar2018Source Citakan:DecemberCalendar2018Source


Nuvola apps clock.png