Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 980-an 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an
Taun: 1010 1011 1012 - 1013 - 1014 1015 1016

Taun ka-1013 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit