Abad: abad ka-10 - abad ka-11 - abad ka-12
Dékade: 990-an 1000-an 1010-an 1020-an 1030-an 1040-an 1050-an
Taun: 1025 1026 1027 - 1028 - 1029 1030 1031

Taun ka-1028 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

KajadianÉdit

Nu babarÉdit

Nu pupusÉdit

Poé peréÉdit

Tumbu luarÉdit